Kosmetologi Terhi Husu

Heipä hei! Olen Hyvän Olon Puodin omistaja. Asun Vuokatissa kivenheiton päässä puodista kumppanini Jussin ja pienen koirani Urhon kanssa. Kauneuden parissa työurani olen aloittanut 1999 ja vuodesta 2002 olen ollut yrittäjä. Hyvän Olon Puoti on minulle "rakas lapsi", jonka kehitystä olen saanut seurata alusta alkaen. Puoti on mukana ajatuksissani varmasti joka paikassa ja aina. Haluan koko ajan kehittää puodin toimintaa. Joskus se vie vuosia saada asioita eteenpäin, mutta selkeä tavoite on tuonut puodin tähänkin pisteeseen. Kosmetologin töiden lisäksi teen Reiki-hoitoja ja värianalyysejä. Parasta työssäni on asiakaspalvelu sekä ihanat työkaverit, joiden kanssa voi jakaa ilot ja surut. Jokainen päivä on erilainen ja aina saa oppia uutta työstään, itsestään ja elämästä.


Kosmetologi Noora Hakkarainen

Tässä esittäytyy paljasjalkainen Sotkamolaistyttö. Valmistuin vuonna 2011 Nivalan ammattiopistosta kosmetologiksi. Olen saanut kunnian kuulua Hyvän Olon Puodin iloiseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan vuodesta 2013 lähtien. Olen käynyt myös ProNails-rakennekynsi koulutuksen. Ehdottomasti parasta ammatissani on kohdata joka päivä erilaisia ihmisiä, tehdä työtä hyvinvoinnin ja kauneuden kanssa sekä nähdä oma kädenjälki hoidon päätteeksi. Uskon, että voimme työssämme vaikuttaa niin fyysiseen kuin henkiseen hyvinvointiin. Kosmetologina pyrin rauhallisuuteen ja näin ollen luomaan asiakkaille rentouttavan elämyksen.


Kosmetologi Anu Paavilainen

Tervehdys! Olen ollut osa Hyvän Olon Puodin tiimiä vuodesta 2011. Valmistuin kosmetologiksi Oulun seudun ammattiopistosta elokuussa 2008, jonka jälkeen pyörähdin Etelä-Suomessa lisäkouluttautumassa Wellness - hoitojen saloihin. Vahva kiinnostus käsillä tekemiseen sai hakemaan alalle. Erityisosaamiseeni kuuluvat ProNails - rakennekynnet ja X-treme lashes - ripsienpidennykset. Työni parhaita puolia on vaihtelevuus. On mielenkiintoista tavata päivittäin uusia ihmisiä ja työskennellä mukavassa porukassa.Parturi-kampaaja Johanna Ojakoski

Iloinen, tunnollinen, huomaavainen. Näin luonnettani olen kuullu kuvailtavan ja olen kyllä samaa mieltä. Olen kolmen pienen lapseni äiti ja mieheni vaimo. Meillä on myös kaksi koiraa, jotka antavat mukavasti lisä-melskettä maaseudun arkeen. Jo pienenä tiesin, että minusta tulee parturi joten seurasin unelmaani. Pidän työstäni kovasti, hiusten parissa on kiva työskennellä. Parasta on, että saa alusta asti suunnitella työnsä itse, toteuttaa ja nähdä lopputulos! Rakastan kauniita kampauksia ja niiden loihtimista. Pidän niitä eräänlaisina helminä työssäni! Mielestäni työssäni on oltava aito halu tehdä kaunista jälkeä ja onnistumisen myötä työ on palkitsevaa! Olen valmistunut 2004 ja Puodin matkassa olen ollut alusta asti jo vuodesta 2007 lähtien. Arvostan työtäni, työkavereitani ja asiakkaani ovat parhautta!


Parturi-kampaaja Johanna Klemetti

Nimeni on Johanna Klemetti. Olen puodilla jo iätön ja ajaton klassikko. Tukkabisneksessä olen ollut mukana jo 90-luvun lopulta. Reissasin läpi Suomen haastamassa itseäni, kunnes kaipuu Kainuuseen sai palaamaan juurilleni. Työssäni pidän haasteista ja luovuudesta. Into työhäni säilyy kouluttautumalla säännöllisesti ja oppimalla koko ajan jotain uutta. Vapaa-aikani kuluu kotona vaalien kaikkea vanhaa, entisöiden esineitä ja taloa. Tavoitteena on saada aika pysähtymään, rauhaa, harmoniaa ja seesteisyyttä. Onneksi minulla on kaksi poikaa, mies ja liuta lemmikkejä, joten nämä tavoitteet ovat vielä saavuttamatta. Moni kiva asia(kas) on siis vielä edessä.


Parturi-kampaaja Niina Kähkönen

Olen Sotkamolainen, perheessämme toisen polven parturi-kampaaja. Tulin puodille äitiysloman sijaiseksi 2013 ja sille tielle jäin. Valmistuin alalle Kainuun ammattiopistosta 2012. Tykkään seurata uusimpia kampaustrendejä ja toteuttaa niitä asiakkaille

Hieroja Teemu Pöntinen

Nimeni on Teemu ja toimin hierojana Hyvän Olon Puodissa. Valmistuin keväällä 2016 hierojaksi/urheiluhierojaksi Vuokatin urheiluopistolta. Olen kilpahiihtäjä ja omaan muutenkin monipuolisen urheilutaustan. Mikkelistä lähtöisin ja vuodesta 2010 asunut Vuokatissa. Olen luonteeltani iloinen, huumorintajuinen ja kunnianhimoinen. Tulen hyvin toimeen eri ihmisten kanssa ja olen aidosti kiinnostunut auttamaan asiakkaita omalla ammattitaidollani.


Parturi-Kampaaja Heidi Karppinen

Moikka. Valmistuin Kainuun ammattiopistosta parturi-kampaajaksi keväällä 2016 ja saman vuoden marraskuussa aloitin työni puodilla. Pidän asiakkaiden parissa työskentelystä. Vapaa-ajallani valokuvaan ja ulkoilen koiran kanssa.

Meikkaaja-Maskeeraaja Natalia Dyatlova

Hei, olen Nata, ammatiltani meikkitaiteilija. Aiemmin asuin Moskovassa jossa toimin meikkaaja freelancerina muotinäytöksissä, lehdissä ja televisiossa, asiakkainani tunnettuja Hollywood tähtiä mm. Paris Hilton ja Daryl Hannah.
Olen myös toiminut opettajana 4 vuotta Moskovalaisessa meikkikoulussa.
Vuokatissa olen asunut vuodesta 2009. Olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta.
Aloitin työt Hyvän Olon Puodissa pari vuotta sitten, ensin suomen kielen harjoittelijana ja nyt vuokratuoli yrittäjänä. Meikkausten lisäksi teen ripsien ja kulmien värjäystä ja muotoilua sekä uutena käsittelynä Microblading kulmakarvojen stailausta.

mini

Yhteystiedot

Huvilatie 2 B
88610 VUOKATTI
Puh. 040 770 0002
hop@hyvanolonpuoti.com

 

Avoinna

Ark. 9-19
La 9-13
tai sopimuksen mukaan


fb instagram1