Henkilöstö

Kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisemme

Image

Kosmetologi Terhi Husu

Heipä hei! Olen Hyvän Olon Puodin omistaja. Asun Vuokatissa kivenheiton päässä puodista pienen koirani Urhon kanssa. Kauneuden parissa työurani olen aloittanut 1999 ja vuodesta 2002 olen ollut yrittäjä. Hyvän Olon Puoti on minulle "rakas lapsi", jonka kehitystä olen saanut seurata alusta alkaen. Puoti on mukana ajatuksissani varmasti joka paikassa ja aina. Haluan koko ajan kehittää puodin toimintaa. Joskus se vie vuosia saada asioita eteenpäin, mutta selkeä tavoite on tuonut puodin tähänkin pisteeseen. Kosmetologin töiden lisäksi teen Reiki-hoitoja ja värianalyysejä. Parasta työssäni on asiakaspalvelu sekä ihanat työkaverit, joiden kanssa voi jakaa ilot ja surut. Jokainen päivä on erilainen ja aina saa oppia uutta työstään, itsestään ja elämästä.

Image

Kosmetologi Jenni Kontio

Olen ollut osa Puodin ihanaa tiimiä vuodesta 2018 lähtien. Toimin kosmetologin työtehtävissä toiminimiyrittäjänä, sekä hallitsen erikoisosaamisena mikropigmentoinnit, ripsienpidennykset sekä rakennekynnet. Oma paikkani on ihmisläheisessä työssä, ja se onkin iso syy miksi alalle hakeuduin. Haluan kehittää taitojani eteenpäin koko ajan ja koen siksi koulutukset tärkeäksi osaksi alaani. Opiskelen tällä hetkellä työn ohessa sairaanhoitajaksi.

Image

Kosmetologi Anu Paavilainen

Tervehdys! Olen ollut osa Hyvän Olon Puodin tiimiä vuodesta 2011. Valmistuin kosmetologiksi Oulun seudun ammattiopistosta elokuussa 2008, jonka jälkeen pyörähdin Etelä-Suomessa lisäkouluttautumassa Wellness - hoitojen saloihin. Vahva kiinnostus käsillä tekemiseen sai hakemaan alalle. Erityisosaamiseeni kosmetologihoitojen lisäksi kuuluvat rakennekynnet, ripsienpidennykset, mikropigmentoinnit ja mikroneulaus. Työni parhaita puolia on vaihtelevuus. On mielenkiintoista tavata päivittäin uusia ihmisiä ja työskennellä mukavassa porukassa.

Image

Kosmetologi ja hieroja Noora Hakkarainen

Moi! Tässä esittäytyy Noora. Sotkamosta kotoisin oleva “ikuinen opiskelija”, taivaanrannan maalari sekä kuntosaleilla notkuva jumppapirkko. Aloitin Puodilla kosmetologina 2013, jonka jälkeen olen laajentanut ammattitaitoani työn ohessa opiskellen personal traineriksi sekä koulutetuksi hierojaksi. Olen myös opiskellut avoimessa yliopistossa ravintotieteitä. Osaamiseeni kuuluu Pronails rakennekynnet. Sanomattakin selvää että asiakkaamme sekä työyhteisö ovat tämän työn kantava voima, joka nostaa kerta toisensa jälkeen hymyn huulille. Haluan palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti, hyödyntää työssäni oppimaani sekä kokemuksen kautta tullutta tietotaitoa sekä tietysti opiskella vielä hieman lisää, jotta asiakas tietää olevansa hyvissä käsissä.

Image

Parturi-kampaaja ja hieroja Maria Järvelä

Moi, olen Maria ja olen ammatiltani parturi-kampaaja ja hieroja. Asun Kajaanissa ja harrastuksiini kuuluu jalkapallon pelaaminen, kuntosali ja kahden koirani kanssa touhuaminen. Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2009 ja hierojaksi/urheiluhierojaksi 2015. Arvostan sitä että pääsen ammattieni kautta auttamaan asiakkaita niin sisäisen kuin ulkoisen hyvinvoinnin kanssa. Tervetuloa palveltavaksi!

Image

Parturi-kampaaja Johanna Ojakoski

Heippa! Olen Johanna ja valmistuin Parturi-Kampaajaksi v. 2004. Puodin matkassa olen toiminut yrittäjänä alusta asti vuodesta 2007. Mielestäni työssäni on oltava aito halu tehdä kaunista jälkeä. Hiusten parissa on kiinnostavaa työskennellä ja onnistumisen myötä työ on palkitsevaa!

Rakastan kauniita kampauksia ja niiden loihtimista, pidän niitä eräänlaisina helminä työssäni.

Arvostan työkavereitani ja asiakkaani ovat parhautta!

Image

Parturi-kampaaja Niina Kähkönen

Olen Sotkamolainen, perheessämme toisen polven parturi-kampaaja. Tulin puodille äitiysloman sijaiseksi 2013 ja sille tielle jäin. Valmistuin alalle Kainuun ammattiopistosta 2012. Tykkään seurata uusimpia kampaustrendejä ja toteuttaa niitä asiakkaille

Image

Parturi-Kampaaja Heidi Karppinen

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi Kajaanissa vuonna 2016 ja samana vuonna aloitin osana Puodin porukkaa. Parasta työssäni on se, kun pääsee toteuttamaan itseään eikä yksikään työpäivä ole täysin samanlainen.

Image

Parturi-kampaaja Alisa Gerasimova

Moikka,

Olen parturi-kampaaja Alisa G. Suurena intohimonani ovat pitkät ja puolipitkät hiukset, blondit, monivärit, kampaukset toki erilaisia leikkauksia unohtamatta. Tykkään kouluttaa itseäni jatkuvasti ja pidän haasteista ja trendeistä siksi tämä ala on niin lähellä sydäntä.

Asiakaspalvelusta minulla on kokemusta yli 15 vuotta, joten jos ei olla vielä tuttuja, tule tutustumaan varaamalla aika minulle Puodilla.

Image

Meikkaaja-Maskeeraaja Natalia Dyatlova

Hei, olen Nata, ammatiltani meikkitaiteilija. Aiemmin asuin Moskovassa jossa toimin meikkaaja freelancerina muotinäytöksissä, lehdissä ja televisiossa, asiakkainani tunnettuja Hollywood tähtiä mm. Paris Hilton ja Daryl Hannah.

Olen myös toiminut opettajana 4 vuotta Moskovalaisessa meikkikoulussa.
Vuokatissa olen asunut vuodesta 2009. Olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta.
Aloitin työt Hyvän Olon Puodissa pari vuotta sitten, ensin suomen kielen harjoittelijana ja nyt vuokratuoli yrittäjänä. Meikkausten lisäksi teen ripsien ja kulmien värjäystä ja muotoilua sekä uutena käsittelynä Microblading kulmakarvojen stailausta.