Henkilöstö

Kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisemme

Image

Kosmetologi Terhi Husu

Heipä hei! Olen Hyvän Olon Puodin omistaja. Asun Vuokatissa kivenheiton päässä puodista. Kauneuden parissa työurani olen aloittanut 1999 ja vuodesta 2002 olen ollut yrittäjä. Hyvän Olon Puoti on minulle "rakas lapsi", jonka kehitystä olen saanut seurata alusta alkaen. Puoti on mukana ajatuksissani varmasti joka paikassa ja aina. Haluan koko ajan kehittää puodin toimintaa. Joskus se vie vuosia saada asioita eteenpäin, mutta selkeä tavoite on tuonut puodin tähänkin pisteeseen. Kosmetologin töiden lisäksi teen Reiki-hoitoja ja värianalyysejä. Parasta työssäni on asiakaspalvelu sekä ihanat työkaverit, joiden kanssa voi jakaa ilot ja surut. Jokainen päivä on erilainen ja aina saa oppia uutta työstään, itsestään ja elämästä.

Image

Kosmetologi Jenni Kontio

Olen ollut osa Puodin ihanaa tiimiä vuodesta 2018 lähtien. Toimin kosmetologin työtehtävissä toiminimiyrittäjänä. Oma paikkani on ihmisläheisessä työssä, ja se onkin iso syy miksi alalle aikoinaan hakeuduin. Haluan kehittää taitojani eteenpäin koko ajan ja koen siksi koulutukset tärkeäksi osaksi alaani. Olenkin vuosien saatossa kouluttautunut aktiivisesti ja saanut laajentaa erikoisosaamistani esimerkiksi seuraaviin palveluihin:
-Sokeroinnit. Teen myös naisten brassisokerointeja.
-Kestopigmentoinnit. Teen huulia, kulmia sekä silmänrajauksia.
-Mikroneulaus. Hoidan erityisesti ihon vanhenemisen merkkejä, arpia sekä pigmenttimuutoksia.
-Pilates Flow - sekä Roller kehonhuolto
Image

Manikyristi ja pedikyristi Leena Shaidetska

Moi. Olen Leena Ukrainasta. Tulin mieheni kanssa Suomeen vuonna 2018. Asun Sotkamossa. Olen naimisissa ja minulla on kaksi pieni lasta.

Ukrainassa tein työkseni jalkahoitoja, käsihoitoja, rakennekynsiä ja kestolakkauksia.

Haluan esitellä sinulle palveluni. Toivon, että meistä tulee ystäviä ja saan tehdä sinulle kauniita kynsiä ja hyviä jalkahoitoja.

Image

Kosmetologi Kristi Loukusa

Olen SKY-kosmetologi ja sertifioitu kynsien- ja ripsientekijä, joka taitaa myös meikit. Työskentelen päivisin erilaisissa asiantuntijatehtävissä ja teen kosmetologin työtä rakkaudesta lajiin pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Luova tekeminen on intohimoni ja ihmisten auttaminen kutsumukseni. 

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2010 ja ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi 2016. Opinnoissa olen suuntautunut hyvinvointivalmennukseen. AMK-opintojen ohessa suoritin myös Fitness- ja ravintovalmentaja tutkinnon sekä yliopistossa liikuntatieteiden perusopinnot kiitettävin arvosanoin. 

Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt alan työtehtävissä sekä Oulussa että Rovaniemellä. Erikoisalaani on kynnet ja ripsienpidennykset. Autan mielellää myös elämäntapamuutoksissa. 

Työssäni olen tarkka ja huolellinen ja toivon, että pystyn luomaan hehkua jokaisen arkeen ja viikonloppuun - hyvinvointia unohtamatta. 

Image

Liikunta- ja hyvinvointialan ammatillinen opettaja, Hieronnan ja ortopedisen osteopatian koulutus, DNT-terapeutti Arto Immonen

Olen Imppu ja aloitin hoitoalan ammattilaisena valmistuttuani urheiluhierojaksi 1988. Siitä lähtien olen toiminut yrittäjänä/ammatinharjoittajana, joten kokemusta on kertynyt jo 35 vuoden ajalta. Olen suorittanut ortopedisen osteopaatin opinnot 1993-2000 ja viimeisimmäksi aloitin 2018 fysioterapia opinnot. DNT-terapeutiksi valmistuin 2022.

Työhistoriani aikana olen työskennellyt mm. Sotkamon superpesisjoukkueen riveissä. 

Suomen Hiihtoliiton palveluksessa:

  • Nuorten hiihtomaajoukkue (88-90)
  • Yhdistetyn / mäkimaajoukkue (90-93)
  • mäkimaajoukkue (2015-2017)

Tällä hetkellä teen myös lihashuollollista yhteistyötä muutamien maajoukkuetason urheilijoiden kanssa.

Vuodesta 2010 alkaen olen toiminut  ammatillisena opettajana Vuokatin urheiluopistolla opettaen pääsääntöisesti anatomiaa, fysiologiaa ja hierontaa liikunta-alan tuleville ammattilaisille sekä hierojille.

Minulla on loputon mielenkiinto ihmisen fysiologisia toimintoja kohtaan ja kuinka näitä kyseisiä toimintoja voisi hallita erilaisilla hoitotoimenpiteillä oman ammattitaidon puitteissa, olkoon kysymyksessä leppoisan rauhan ja hyvänolon tuottaminen tai kipu, vaiva ongelman ratkaiseminen. 

Harrastan aktiivisesti liikuntaa. Mieluisimpia lajeja minulle ovat hiihto, juoksu, kävely, pyöräily ja kuntosali. Olen myös innokas teatterin ja musiikin ystävä. Mottoni: Rinta rottingille ja takki auki maalimalle.

Image

Hieroja Anastasia Rayes

Olen Anastasia Rayes, ammattitaitoinen hieroja ja erikoistunut syväkudoshierontaan.

Hyödynnän työssäni urheilu -ja sairaanhoitaja taustaani. Työssäni keskityn terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Syväkudoshieronta on ainutlaatuinen hierontamenetelmä, joka vastaa manuaalista terapiaa, osteopatiaa ja urheiluhierontaa.

Syväkudoshieronta mahdollistaa erilaisten spesifien ongelmien käsittelyn, kuten alaselkäkipu, rappeuttavat nikamavälien sairaudet ja välilevyn pullistumat.

Tule kokemaan syväkudoshieronnan vaikutukset juuri sinun tarpeisiin.

Image

Shiatsuhieroja ja Äänimaljahoitaja Tiina Sillankorva

Hei,

Olen lentotyöurani  jälkeen varhennetulla säätiöeläkkeellä ja toteutan toisenlaisia kivoja juttuja, joita työn ohessa opiskelin; hyvinvointialaa, kehonhuoltoa, taidetta, juontamista ja asiakaspalvelua. Töissä siis edelleen.. ;) .. enkä ole oikeastaan erotellut työtä ja vapaa-aikaa. Innostun uusista ihmisistä ja asioista. Matkustelin ympäri maailmaa - nyt viihdyn Vuokatin viboissa, Sotkamossa, jossa vietimme perheen kanssa lapsuuden kesät. Piipahdan välillä pääkaupunkiseudulla, siellä läheisiä ja ystäviä.
Hyvän Olon Puodilla tarjoan Shiatsuhierontaa ja äänimaljarentotusta. Taustalla muitakin, näitä tukevia, koulutuksia ja kursseja, joista saattaa kuulua myöhemmin?

Olet lämpimästi tervetullut huoltamaan ja rentouttamaan kehoa ja mieltä! Maailma vie meitä poispäin keskiöstä ja on tärkeää antaa aikaa itselle ja tunteiden kohtaamiselle, sillä sisältä kaikki oikeat vastaukset lopulta löytyvät!

Terkuin,
Tiina

Image

Parturi-kampaaja Johanna Ojakoski

Heippa! Olen Johanna ja valmistuin Parturi-Kampaajaksi v. 2004. Puodin matkassa olen toiminut yrittäjänä alusta asti vuodesta 2007. Mielestäni työssäni on oltava aito halu tehdä kaunista jälkeä. Hiusten parissa on kiinnostavaa työskennellä ja onnistumisen myötä työ on palkitsevaa!

Rakastan kauniita kampauksia ja niiden loihtimista, pidän niitä eräänlaisina helminä työssäni.

Arvostan työkavereitani ja asiakkaani ovat parhautta!

Image

Parturi-kampaaja Niina Kähkönen

Olen Sotkamolainen, perheessämme toisen polven parturi-kampaaja. Tulin puodille äitiysloman sijaiseksi 2013 ja sille tielle jäin. Valmistuin alalle Kainuun ammattiopistosta 2012. Tykkään seurata uusimpia kampaustrendejä ja toteuttaa niitä asiakkaille

Image

Parturi-Kampaaja Heidi Karppinen

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2016 Kainuun ammattiopistosta. Saman vuoden loppupuolella aloitin osana Puodin huippuporukkaa. Parasta työssäni on se, kun pääsen toteuttamaan asiakkaan toiveiden pohjalta uusia ideoita eikä yksikään päivä ole samanlainen. Erityisesti pidän värjäyksistä, joissa saa käyttää rohkeitakin sävyjä. Parturi-kampaajan työs lisäksi vastaan myös Puodin somesisällön tuotannosta.

 

Image

Parturi-kampaaja Alisa Gerasimova

Moikka,

Olen parturi-kampaaja Alisa G. Suurena intohimonani ovat pitkät ja puolipitkät hiukset, blondit, monivärit, kampaukset toki erilaisia leikkauksia unohtamatta. Tykkään kouluttaa itseäni jatkuvasti ja pidän haasteista ja trendeistä siksi tämä ala on niin lähellä sydäntä.

Asiakaspalvelusta minulla on kokemusta yli 15 vuotta, joten jos ei olla vielä tuttuja, tule tutustumaan varaamalla aika minulle Puodilla.

Image

Meikkaaja-Maskeeraaja Natalia Dyatlova

Hei, olen Nata, ammatiltani meikkitaiteilija. Aiemmin asuin Moskovassa jossa toimin meikkaaja freelancerina muotinäytöksissä, lehdissä ja televisiossa, asiakkainani tunnettuja Hollywood tähtiä mm. Paris Hilton ja Daryl Hannah.

Olen myös toiminut opettajana 4 vuotta Moskovalaisessa meikkikoulussa.
Vuokatissa olen asunut vuodesta 2009. Olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta.
Aloitin työt Hyvän Olon Puodissa pari vuotta sitten, ensin suomen kielen harjoittelijana ja nyt vuokratuoli yrittäjänä. Meikkausten lisäksi teen ripsien ja kulmien värjäystä ja muotoilua sekä uutena käsittelynä Microblading kulmakarvojen stailausta.

Image

Yhteystiedot

Huvilatie 2 B
88610 VUOKATTI
Puh. 040 770 0002
hop@hyvanolonpuoti.com

Image

Avoinna

Arkisin 9-19
La 9-13
tai sopimuksen mukaan